ErvaringenOver narcistenVerhalen

Man laat vrouw en kinderen achter op terugweg van vakantie

Man laat vrouw en kinderen achter op terugweg van vakantie

11905390_475637375950107_88124002754377158_n

Snikkend met haar baby op de arm en haar andere kind aan de hand. Zo trof een chauffeur een Franse vrouw aan langs de kant van de weg. De vrouw was door haar echtgenoot in Valence achtergelaten op de terugweg van vakantie.

Het koppel uit Roanne kreeg onderweg ruzie. De woordenwisseling liep uit de hand. De man sloeg zijn eega en beval haar uit te stappen samen met de kinderen. De Française werd met haar kroost naar een politiecommissariaat gebracht. Daarna zette de politie haar thuis af. Het OM in Frankrijk moet nu beslissen over de eventuele vervolging van haar echtgenoot.

Bron

Narcist eigen, denkt niet na, krijgt vaak woedeaanvallen in de auto, omdat je dan nergens naartoe kunt en dit weten ze donders goed!

Reden waarom ik nooit met hem op vakantie wilde!
Angst dat hij me aan de kant van de weg zou laten staan in den vreemde.
Heb meermalen enorm veel moeite gehad mij te beheersen om niet die auto uit te springen als hij een narcistenbui had.
Ook ben ik enkele malen bij de stoplichten uit de auto gestapt.
Hij reed dan gewoon weg.
En ik me maar inhouden terwijl ik intens verdrietig was, en in huilen uit kon barsten op straat.
Ik schaamde me altijd zo als dit mij overkwam.

Dus een tip- ga nooit met een narcist op vakantie.

Related Articles

Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace