Tips in omgang

Online Programma Narcist Ontmaskerd

In 30 dagen narcisme vrij Challenge

Dat klinkt als te mooi om waar te zijn?
Of toch niet.

Velen gingen je al voor en hebben eindelijk de narcist achter zich gelaten.
En dat is een hele prestatie.
Met elkaar komen wij tot daden en kunnen wij uiteindelijk ons leven terugkrijgen.
Doe ook mee aan deze challenge en bevrijd jezelf van ballast in je leven dankzij iemand die een probleem heeft die diegene zelf zou moeten oplossen waartoe ze vaak niet bereid zijn.

Het ‘Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik’ is een uitgebreid programma voor slachtoffers van narcistisch misbruik.

Deelnemers krijgen hierbij toegang tot online workshops, een online community, online bijeenkomsten en een jaarlijkse real live bijeenkomst.

Ken je dat?

Hallo lotgenoot,

Mijn naam is Herman Liesemeijer. Begin 2015 ontdekte ik dat dat mijn moeder een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Dat was vlak nadat ik het contact met haar had verbroken omdat ze niet wilde praten over de geestelijke mishandelingen tijdens mijn jeugd. Sindsdien heb ik heel veel informatie over narcisme vergaard.

Waarschijnlijk heb jij ook al veel kennis vergaard nadat je had ontdekt dat je slachtoffer was van narcistisch misbruik. Eerst vergaar je allemaal informatie over de narcist zelf. Waarom hij of zij jou heeft misbruikt. Begrijpen wat je is overkomen…

Enkele gevolgen van narcistisch misbruik:

* Emotioneel uitgeput

* Slecht slapen

* Gevoelens van minderwaardigheid

* Angstige gedachten

* Het gevoel constant “op eieren te moeten lopen”

* Depressie

* Schuldgevoelens

* Wantrouwend

* Gespannen zijn

 

De zoektocht naar hulp

 

Nadat je je hebt verdiept in de dader ga je op zoek naar hulp. Echter, wanneer je bij de reguliere hulpverlening aanklopt om te herstellen van narcistisch misbruik weten ze vaak niet wat ze met je aan moeten. Ten eerste erkennen ze geen diagnose door een leek. Mijn ervaring is dan ook dat ze het woord narcist angstvallig vermijden en je van het kastje naar de muur sturen.

Dus dan maar je jezelf maar verdiepen in het herstelproces. Doch hier loopt het vaak vast. Je hebt wel de kennis maar weet niet hoe je het moet toepassen. Al gauw verval je weer in oude gewoonten en zit je weer vast in het destructieve denkpatroon dat de narcist je heeft opgedrongen.

De 30 Dagen Narcismevrij Challenge

Ik liep tegen hetzelfde probleem aan en bedacht een manier om dat te doorbreken. De “30 Dagen Narcismevrij Challenge”! Ik ben geen arts of therapeut, maar een ervaringsdeskundige die zich in de materie heeft verdiept.

Een maand lang ontvang je elke dag een e-mail met informatie en een opdracht. Die opdrachten voer je op een geheim forum met lotgenoten uit. Je bent dus online met elkaar bezig los te komen van het narcistisch misbruik!

Bovendien heb ik nog een “stok-achter-de-deur-systeem” gecreëerd zodat je het maximale resultaat behaalt.

Ben jij net als ik slachtoffer van narcistisch misbruik? Dan daag ik je uit mee te doen aan de “30 Dagen Narcismevrij Challenge”!

Herman Liesemeijer

Klik hier op de link voor het – Online Programma in 30 dagen narcisme vrij Challenge – de Narcist Ontmaskerd

 

Back to top button